Askman Design Ally

Deze tafel heeft een modern design en nodigt u hiermee uit om aan te schuiven. Aan de Ally tafel kunnen veel mensen plaatsnemen en is daarom geschikt als eettafel en vergadertafel. Door zijn design past de tafel in elke ruimte en is hij geschikt voor verschillende doeleinden.

Het tafelblad is gemaakt van een 22 mm dik MDF blad gecoat met laminaat of linoleum, in de kleuren zwart, wit of grijs. Het frame is verkrijgbaar in het wit en zwart. Dit zorgt voor een uitstraling die iets toevoegt aan elke ruimte.

De tafel is ontworpen door Stefan Bräuner.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Askman Design (Danerka) Ally
Danerka Ally -4
Askman Design (Danerka) Ally
Danerka Ally -3
Danerka Ally - Rondo
Danerka Ally -2
Danerka Ally -1

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Askman Design. Askman Design heette voorheen Danerka. Dit familiebedrijf is afkomstig van het prachtige eiland Funen in Denemarken. Dat bedrijf is opgericht door Erik Kaastrup in 1988, maar is in 2012 overgenomen door de familie Hudevad Formfiner. De productie neemt nog steeds plaats in Denemarken, wat betekend dat alle elementen, zoals schelpen, frames en kunststof onderdelen, nog geproduceerd worden bij de lokale Deense toeleveranciers. Dit resulteert in producten die 100% “Made in Denmark” zijn. Askman Design bestaat uit 4 designer merken, dit zijn namelijk de merken, Danerka, Iconi Design, Trae & Trae en Askman Furniture.