Askman Design Anni

De Askman Design Anni is een kantinestoel. Deze stoel is ontworpen met het oog op de samenhang van elegantie en eenvoud. U kunt deze stoel gebruiken in onder andere restaurants, cafés, kantines en vergaderruimtes. Door het elegante design kunt u de stoel ook gebruiken in huis.

Uitvoering

U heeft de keus uit een groot scala aan exclusieve kleuren en fineer oppervlakken. Ook heeft u de keus uit een chroom of mat aluminium afwerking bij het stalen frame. Als extra opties zijn er armleuningen, een schrijftableau en schakelelementen om nette rijen te vormen.  Deze stoelen kunt u stapelen tot 12 hoog en ze kunnen vervoerd worden op een trolley voor opslag.

De stoel is ontworpen door Per Aagaard Jepsen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Danerka Anni
Danerka Anni
Danerka Anni
Danerka Anni
Danerka Anni
Danerka Anni
Askman Design (Danerka) Anni

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Askman Design. Askman Design heette voorheen Danerka. Dit familiebedrijf is afkomstig van het prachtige eiland Funen in Denemarken. Dat bedrijf is opgericht door Erik Kaastrup in 1988, maar is in 2012 overgenomen door de familie Hudevad Formfiner. De productie neemt nog steeds plaats in Denemarken, wat betekend dat alle elementen, zoals schelpen, frames en kunststof onderdelen, nog geproduceerd worden bij de lokale Deense toeleveranciers. Dit resulteert in producten die 100% “Made in Denmark” zijn. Askman Design bestaat uit 4 designer merken, dit zijn namelijk de merken, Danerka, Iconi Design, Trae & Trae en Askman Furniture.