Askman design Boston

De Askman design Boston kantinestoel straalt in elke ruimte een stukje klasse uit. Doordat de designer een klassiek model met moderne aspecten heeft gecombineerd past de stoel in elke ruimte.

Uitvoering

De zitschaal van de Boston kantinestoel is gemaakt van 10,5 mm gelamineerd fineer. De zitschaal is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals esdoorn, berken, beuken, eiken, kersen. Maar ook is deze verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.
Het is mogelijk om de stoel volledig of voor een deel te laten bekleden in leer of stof. Het frame is gemaakt van massief hout in gelakt eiken of geschilderd beuken.

Askman design barkruk

De Askman design barkruk past door zijn design in elke omgeving. Er is een keuze uit een hoge of lage rugleuning, zodat de stoel voor meerdere gelegenheden gebruikt kan worden.

De zitschaal is gemaakt van 10,5 mm gelamineerd fineer en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Het is mogelijk om de barkruk volledig of voor een deel te laten bekleden in leer of stof.
Het frame is gemaakt van massief hout in gelakt eiken of beschilderd beuken met en roestvrij stalen voetensteun.

De stoel is ontworpen door Erik Jørgensen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Askman Design (Danerka) Boston
Danerka Boston
Danerka Boston
Danerka Boston
Danerka Boston
Danerka Boston
Danerka Boston

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Askman Design. Askman Design heette voorheen Danerka. Dit familiebedrijf is afkomstig van het prachtige eiland Funen in Denemarken. Dat bedrijf is opgericht door Erik Kaastrup in 1988, maar is in 2012 overgenomen door de familie Hudevad Formfiner. De productie neemt nog steeds plaats in Denemarken, wat betekend dat alle elementen, zoals schelpen, frames en kunststof onderdelen, nog geproduceerd worden bij de lokale Deense toeleveranciers. Dit resulteert in producten die 100% “Made in Denmark” zijn. Askman Design bestaat uit 4 designer merken, dit zijn namelijk de merken, Danerka, Iconi Design, Trae & Trae en Askman Furniture.