Askman Design Classic stoel

De Askman Design Classic stoel is in 1967 ontworpen. De nadruk bij deze stoel ligt op actualiteit, duurzaamheid, gebruiksgemak en een minimum aan onderhoud. Deze stoel kan in elke ruimte komen te staan, zoals kantines, vergaderzalen, collegezalen, theaters en nog veel meer. Deze stoel is gemaakt van fineer en is verkrijgbaar in verschillende variaties, zoals beuken, kersen, esdoorn en in een breed scala van kleuren. Het frame van deze stoel is verkrijgbaar in chroom en mat aluminium afwerking.

Bij deze Classic heeft u de keuze tussen wel of geen armleuningen. Deze armleuningen worden geleverd in fineer, gelakt of gestoffeerd. U heeft ook de optie om deze stoel volledig of gedeeltelijk te stofferen. Ook heeft u de optie om deze stoelen aangesloten in rijen te plaatsen en om een schrijfblad toe te voegen.

U kunt deze stoelen tot 12 hoog stapelen en met behulp van een trolley kunt u ze makkelijk opbergen. De stoel is ontworpen door Erik Jørgensen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Danerka Classic
Danerka Classic
Danerka Classic
Danerka Classic
Danerka Classic
Askman Design (Danerka) Classic
Danerka Classic

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Askman Design. Askman Design heette voorheen Danerka. Dit familiebedrijf is afkomstig van het prachtige eiland Funen in Denemarken. Dat bedrijf is opgericht door Erik Kaastrup in 1988, maar is in 2012 overgenomen door de familie Hudevad Formfiner. De productie neemt nog steeds plaats in Denemarken, wat betekend dat alle elementen, zoals schelpen, frames en kunststof onderdelen, nog geproduceerd worden bij de lokale Deense toeleveranciers. Dit resulteert in producten die 100% “Made in Denmark” zijn. Askman Design bestaat uit 4 designer merken, dit zijn namelijk de merken, Danerka, Iconi Design, Trae & Trae en Askman Furniture.