Askman design M. Stool

De Askman Design M. Stool kruk heeft een eenvoudig uiterlijk, maar door de golf in de zitting en het materiaal zorgt de M. Stool toch voor een luxe uitstraling in uw kantoor, ontvangsthal of bij u thuis.
De Taburet trekt uw aandacht en nodigt u uit om plaats te nemen.

Uitvoering

De stoel is er in verschillend uitvoeringen. Het oppervlak kan bestaan uit geschilderd, gelakt fineer of zwart rubber bekleed zijn. Het fineer is er in beuken, strand, kersen, eiken, walnoot en bamboe. De stoel is  in 32 verschillende kleuren verkrijgbaar.

De kruk is ontworpen door Jørgen Møller

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Danerka M. Stool
Danerka M. Stool
Danerka M. Stool
Danerka M. Stool

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Askman Design. Askman Design heette voorheen Danerka. Dit familiebedrijf is afkomstig van het prachtige eiland Funen in Denemarken. Dat bedrijf is opgericht door Erik Kaastrup in 1988, maar is in 2012 overgenomen door de familie Hudevad Formfiner. De productie neemt nog steeds plaats in Denemarken, wat betekend dat alle elementen, zoals schelpen, frames en kunststof onderdelen, nog geproduceerd worden bij de lokale Deense toeleveranciers. Dit resulteert in producten die 100% “Made in Denmark” zijn. Askman Design bestaat uit 4 designer merken, dit zijn namelijk de merken, Danerka, Iconi Design, Trae & Trae en Askman Furniture.