Bent Hansen Adamant kandelaar

De Bent Hansen Adamant is een kandelaar die gemaakt is van gietijzer. Dit gietijzer geeft de kandelaar een rustieke en industriële uitstraling. Door haar industriële uitstraling past deze kandelaar perfect in een huiselijke omgeving thuis, in bijvoorbeeld de woonkamer. Deze kandelaar voegt een extra sfeer toe aan de ruimte.

Deze kandelaar is met een speciale techniek gezandstraald waardoor er een fijn patroon op het oppervlak van de kandelaar is ontstaan. De kandelaar weegt ongeveer 2,4 kilo, waardoor u hem ook makkelijk kunt meenemen als u bijvoorbeeld van de eetkamer naar de woonkamer verplaatst. U heeft de keuze tussen twee kleuren, namelijk zwart en staal.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Adamant kandelaar
Adamant kandelaar
Adamant kandelaar
Adamant kandelaar
Adamant kandelaar

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Bent Hansen. De innovatieve kracht achter Bent Hansen is de ontwerper Henrik Hvid Hansen. Deze ontwerpen is voortdurend bezig met uitdagende materialen en vormen. De filosofie van deze ontwerper is dat u uw meubels respect moet geven. Het doel van Henrik Hvid is om een meubels te maken met een sterke visuele identiteit. Erg belangrijk hierbij is een goede kwaliteit. Binnen de collectie van Bent Hansen vindt u dus alleen maar hoogstaande producten van goede kwaliteit.

.