Bent Hansen Asento

De Bent Hansen Asento is een fusie van een strak minimalistisch design en een casual bekleding. Aan de buitenzijde is deze stoel strak gestoffeerd, terwijl het interieur los gestoffeerd is. In de onderrug van de stoel zit een zacht schuim voor de lendensteun. Het zitvlak is een los kussen, in dat kussen zit een dons vulling voor extra comfort. Door de lendensteun en de dons vulling is deze stoel extra comfortabel. U kunt deze stoel perfect plaatsen in bijvoorbeeld een woonkamer of slaapkamer. Door in deze stoel plaats te nemen vindt u een momentje van rust.

De stoel is verkrijgbaar in stof of leer. Het onderstel is leverbaar met een gepolijste frame, geborstelde chroom en poeder coating.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bent Hansen Asento
Bent Hansen Asento
Bent Hansen Asento
Bent Hansen Asento
Bent Hansen Asento
Bent Hansen Asento
Bent Hansen Asento

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Bent Hansen. De innovatieve kracht achter Bent Hansen is de ontwerper Henrik Hvid Hansen. Deze ontwerpen is voortdurend bezig met uitdagende materialen en vormen. De filosofie van deze ontwerper is dat u uw meubels respect moet geven. Het doel van Henrik Hvid is om een meubels te maken met een sterke visuele identiteit. Erg belangrijk hierbij is een goede kwaliteit. Binnen de collectie van Bent Hansen vindt u dus alleen maar hoogstaande producten van goede kwaliteit.