Bent Hansen Hemingway bureau

Bent Hansen introduceert een nieuw bureau, namelijk de Hemingway. Voor dit bureau heeft u de keuze uit verschillende afwerkingen, namelijk eik/eik, zwart/zwart en eik/zwart. Ook is dit bureau voorzien van een QI charger, hiermee kunt u gemakkelijk uw smartphone opladen. Dit bureau is dus ideaal voor zowel op kantoor als op een thuiswerkplek.

De meeste smartphones ondersteunen QI, als dit niet het geval is, is dit makkelijk op te lossen met een cover. Het werkblad is verkrijgbaar in eiken fineer of zwart linoleum.

Dit bureau heeft de volgende afmetingen:
Hoogte 74 CM
Lengte 120 CM
Breedte 51 CM

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bent Hansen Hemingway
Bent Hansen Hemingway
Bent Hansen Hemingway
Bent Hansen Hemingway
Holmris Cabale zit-sta bureau
Holmris Cabale zit-sta bureau
Holmris Cabale zit-sta bureau

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Bent Hansen. De innovatieve kracht achter Bent Hansen is de ontwerper Henrik Hvid Hansen. Deze ontwerpen is voortdurend bezig met uitdagende materialen en vormen. De filosofie van deze ontwerper is dat u uw meubels respect moet geven. Het doel van Henrik Hvid is om een meubels te maken met een sterke visuele identiteit. Erg belangrijk hierbij is een goede kwaliteit. Binnen de collectie van Bent Hansen vindt u dus alleen maar hoogstaande producten van goede kwaliteit.