Bent Hansen Pado collectie

De Bent Hansen Pado collectie is zowel sierlijk als gemoedelijk tegelijkertijd. De dun vormgegeven achterkant en armsteunen zorgen voor een rank profiel wat een mooi contrast geeft met de brede grote rug kussens.

U kunt de kussen verplaatsen zodat u heerlijk kunt gaan zitten of liggen. Door deze sofa in uw huiselijke omgeving te plaatsen, kunt u na werk heerlijk even relaxen. U kunt uw comfortabele positie vinden, waardoor u niet meer op wilt staan. Door de onopvallende voeten van de Pado sofa kunt u de bank tegen de muur plaatsen maar kunt u hem ook in het midden van de kamer plaatsen.

U kunt de Pado verkrijgen in vijftien verschillende modules.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bent Hansen Pado collectie
Bent Hansen Pado collectie
Bent Hansen Pado collectie
Bent Hansen Pado collectie
Bent Hansen Pado collectie

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Bent Hansen. De innovatieve kracht achter Bent Hansen is de ontwerper Henrik Hvid Hansen. Deze ontwerpen is voortdurend bezig met uitdagende materialen en vormen. De filosofie van deze ontwerper is dat u uw meubels respect moet geven. Het doel van Henrik Hvid is om een meubels te maken met een sterke visuele identiteit. Erg belangrijk hierbij is een goede kwaliteit. Binnen de collectie van Bent Hansen vindt u dus alleen maar hoogstaande producten van goede kwaliteit.