Bent Hansen Plaited Bench

De ontwerper van de Bent Hansen Plaited bench is Hendrik Hvid Hansen. Het zitvlak van de bench is gevlochten. Het gevlochten deel is gemaakt van natuurlijke materialen en is met hout gecombineerd. Deze bench heeft een lichtere uitstraling dan andere producten, doordat het gevlochten is op een stalen frame.

Deze Plaited bench staat mooi bij de entree van een bedrijf of onder uw kapstok in uw hal. U kunt een bench kiezen van nylon vlechtwerk of van tuig-leren banden vlechtwerk. De bank is verkrijgbaar in twee maten, namelijk:
Hoogte 102 of 150 x breedte 42 cm

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bent Hansen Plaited Bank
Bent Hansen Plaited Bench
Bent Hansen Plaited Bank
Bent Hansen Plaited Bank
Bent Hansen Plaited Bank

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Bent Hansen. De innovatieve kracht achter Bent Hansen is de ontwerper Henrik Hvid Hansen. Deze ontwerpen is voortdurend bezig met uitdagende materialen en vormen. De filosofie van deze ontwerper is dat u uw meubels respect moet geven. Het doel van Henrik Hvid is om een meubels te maken met een sterke visuele identiteit. Erg belangrijk hierbij is een goede kwaliteit. Binnen de collectie van Bent Hansen vindt u dus alleen maar hoogstaande producten van goede kwaliteit.