Bent Hansen Primum Lounge

De comfortabele Bent Hansen Primum Lounge chair is een karakteristieke fauteuil. De zitschaal van deze fauteuil wordt standaard geleverd in cognackleurig leder, maar kan in overleg van diverse stofferingen worden voorzien. De basis van de stoel is een draaivoet op 4 poten, waarbij u de keus heeft uit zwarte poedercoating, chrome of gepolijst roestvrij staal.

Het design van de stoel past goed thuis in een woonkamer of andere woonomgeving. Daarnaast misstaat de fauteuil ook niet in een wachtkamer of café. De zithoogte is 38cm en de totale hoogte is 76cm. Deze fauteuil heeft een hoog comfort waardoor u er voor een langere tijd op kunt zitten.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bent Hansen Primum Lounge
Bent Hansen Primum Lounge
Bent Hansen Primum Lounge
Bent Hansen Primum Lounge
Bent Hansen Primum Lounge

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Bent Hansen. De innovatieve kracht achter Bent Hansen is de ontwerper Henrik Hvid Hansen. Deze ontwerpen is voortdurend bezig met uitdagende materialen en vormen. De filosofie van deze ontwerper is dat u uw meubels respect moet geven. Het doel van Henrik Hvid is om een meubels te maken met een sterke visuele identiteit. Erg belangrijk hierbij is een goede kwaliteit. Binnen de collectie van Bent Hansen vindt u dus alleen maar hoogstaande producten van goede kwaliteit.