Bent Hansen Primum Table

Naast de populaire stoelen uit de Primum serie, heeft Bent Hansen nu ook de Bent Hansen Primum Table opgenomen in haar collectie. Dit is de perfecte aanvulling op de Primum Chair.

De licht gebogen vormen en de juiste proporties van de tafel, hebben dezelfde karakteristiek als de Primum stoelen. De eettafel is in Denemarken ontworpen en in Denemarken geproduceerd. De tafel is beschikbaar met een tafelblad in eiken fineer of zwart linoleum. Het frame leverbaar in roestvrij staal, chroom of mat zwart en randen in eiken.

U kunt deze tafel in combinatie met de stoelen plaatsen, om zo een geheel te creëren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bent Hansen Primum eettafel
Bent Hansen Primum eettafel
Bent Hansen Primum eettafel
Bent Hansen Primum eettafel
Bent Hansen Primum eettafel
Bent Hansen Primum eettafel

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Bent Hansen. De innovatieve kracht achter Bent Hansen is de ontwerper Henrik Hvid Hansen. Deze ontwerpen is voortdurend bezig met uitdagende materialen en vormen. De filosofie van deze ontwerper is dat u uw meubels respect moet geven. Het doel van Henrik Hvid is om een meubels te maken met een sterke visuele identiteit. Erg belangrijk hierbij is een goede kwaliteit. Binnen de collectie van Bent Hansen vindt u dus alleen maar hoogstaande producten van goede kwaliteit.