Bent Hansen Stool

De Bent Hansen Stool is ontworpen door Anne Boysen. Deze kruk is ontworpen en gemaakt in Denemarken. U kunt deze kruk op meerdere manieren toepassen  en heeft poten gemaakt van massief eiken. De Kruk heeft vele toepassingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld in een huiskamer, in een open kantoorruimte of in wachtkamer. Deze kruk bied een snelle zitplek, daarnaast zit hij ook nog eens erg comfortabel.

Stool is verkrijgbaar in verschillende maten, oplopend of aflopend met 11 centimeter. U kunt de kruk verkrijgen in acht verschillende kleuren. Hierdoor kunt u deze kruk op zichzelf plaatsen, maar kunt ook een collectie van deze krukjes plaatsen. Doordat u kan combineren met kleuren en maten ontstaat er een speels en uitnodigend effect.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bent Hansen Stool
Bent Hansen Stool
Bent Hansen Stool
Bent Hansen Stool
Bent Hansen Stool
Bent Hansen Stool

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Bent Hansen. De innovatieve kracht achter Bent Hansen is de ontwerper Henrik Hvid Hansen. Deze ontwerpen is voortdurend bezig met uitdagende materialen en vormen. De filosofie van deze ontwerper is dat u uw meubels respect moet geven. Het doel van Henrik Hvid is om een meubels te maken met een sterke visuele identiteit. Erg belangrijk hierbij is een goede kwaliteit. Binnen de collectie van Bent Hansen vindt u dus alleen maar hoogstaande producten van goede kwaliteit.