Bent Hansen Track eet- en vergadertafel

De Bent Hansen Track is een eet- en vergadertafel. Het begon als een idee om een eet- en vergadertafel te creëren van echte materialen in een industriële stijl, zonder dat deze te ruw of bombastisch is voor een woning. Dit idee is uitgewerkt tot werkelijkheid, hieruit is de Track ontstaan.

Het tafelblad bestaat uit twee grote eikenhouten planken die rusten op twee zwarte ijzeren profielen die in de bouw worden ingezet voor zware industrie. Het gekozen materiaal is zowel dynamisch als duurzaam.

Deze tafel heeft de volgende afmetingen:
lengte 240 CM
breedte 100 CM
hoogte 75 CM

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Bent Hansen Track
Bent Hansen Track
Bent Hansen Track
Bent Hansen Track

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder andere het merk Bent Hansen. De innovatieve kracht achter Bent Hansen is de ontwerper Henrik Hvid Hansen. Deze ontwerpen is voortdurend bezig met uitdagende materialen en vormen. De filosofie van deze ontwerper is dat u uw meubels respect moet geven. Het doel van Henrik Hvid is om een meubels te maken met een sterke visuele identiteit. Erg belangrijk hierbij is een goede kwaliteit. Binnen de collectie van Bent Hansen vindt u dus alleen maar hoogstaande producten van goede kwaliteit.