Cube Design Trolley

De Trolley zorgt voor een makkelijke manier om spullen te vervoeren voor bijvoorbeeld conferenties, meetings en seminaars. De Trolley heeft een goede grip en wieltjes die 360 graden draaien. Hierdoor is hij makkelijk te verplaatsen. Hij is gemaakt van geborsteld RVS en rubberen wielen waardoor hij makkelijk en geluidloos te besturen is. Er zijn meerdere bladen verkrijgbaar. Wij adviseren een blad van compact laminaat. Dit blad is onderhoudsvrij en is simpel schoon te maken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Cube Design Trolley Nordic Office Furniture
Cube Design Nordic Office Furniture
Cube Design Nordic Office Furniture
Cube Design Trolley Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Project Meubilair speelt al jaren in op de groeiende vraag naar zit-sta meubilair en heeft daarin veel kennis vergaard. Met een zeer ruim aanbod aan verschillende merken en modellen zit-sta bureaus. Wij leveren ook traditioneel verstelbaar meubilair aast de vele zit-sta werkplekken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.