Götessons Floor Protector

De Götessons Floor Protector beschermt uw vloer tegen een bureaustoel met harde wielen. De aanschaf van een Floor Protector heeft noodzaak waar een harde vloer ligt. De protector is een harde mat gemaakt van kunststof en beschikbaar in meerdere afmetingen. De mat valt nauwelijks op door zijn doorzichtige uitstraling.

Wij raden u ook aan om de Floor Protector in te schakelen op een vloerkleed of vloerbedekking. De dikte van deze matten is 3 mm. Beschikbaar in drie afmetingen, namelijk 1200 x 1000 mm, 1200 x 1500 mm en 1200 x 2000 mm.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Götessons Floor Protector Nordic Office Furniture
Götessons Floor Protector Nordic Office Furniture
Götessons Floor Protector Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder ander het merk Götessons. Het bedrijf Götessons begrijpt de klant goed en speelt in op zijn behoeften. In 1986 werd de onderneming opgericht in een kleine kamer in Dalstorp. Vervolgens groeide het uit tot een bedrijf met totaaloplossingen voor uw thuis- of bedrijfskantoor. In 1993 bracht Götessons de eerste kabelhouder ooit op de markt. Sindsdien presenteerden ze veel nieuwe producten voor een stijlvolle kantoorinrichting. Alle producten onderscheiden zich met hun unieke vorm en hun afzonderlijke functies. Götessons loopt voorop in zijn vakgebied. Bekende producten zijn the Hangover, The Hut en D-Zine. Götessons streeft naar ergonomische, comfortabele en stijlvolle producten. De nadruk ligt op milieubewustzijn en duurzaamheid.