Götessons Fold It bureauscherm

De Götessons Fold It is een bureauscherm. Dit scherm biedt een innovatieve oplossing voor flexibele werkplekken. De naam van dit scherm verwijst naar de mogelijkheid om het bureauscherm op te vouwen. U kunt de Fold It eenvoudig verplaatsen doordat u hem kunt opvouwen.

Doordat de Fold It  geluid absorbeert geeft hij een gevoel van privacy en reguleert hij ook geluidsdemping. De dikte van dit scherm is 10 mm en dit bureauscherm kan alleen in het zwart geleverd worden. Ook zijn er twee verschillende afmetingen mogelijk, namelijk B 420 x H 430 x D 420 of B 820 x H 420 x D 420. Het systeem geeft een modulaire, bewegelijke en akoestische oplossing voor in uw werkomgeving.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Götessons Fold It Nordic Office Furniture
Götessons Fold It Nordic Office Furniture
Götessons Fold It Nordic Office Furniture
Götessons Fold It Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder ander het merk Götessons. Het bedrijf Götessons begrijpt de klant goed en speelt in op zijn behoeften. In 1986 werd de onderneming opgericht in een kleine kamer in Dalstorp. Vervolgens groeide het uit tot een bedrijf met totaaloplossingen voor uw thuis- of bedrijfskantoor. In 1993 bracht Götessons de eerste kabelhouder ooit op de markt. Sindsdien presenteerden ze veel nieuwe producten voor een stijlvolle kantoorinrichting. Alle producten onderscheiden zich met hun unieke vorm en hun afzonderlijke functies. Götessons loopt voorop in zijn vakgebied. Bekende producten zijn the Hangover, The Hut en D-Zine. Götessons streeft naar ergonomische, comfortabele en stijlvolle producten. De nadruk ligt op milieubewustzijn en duurzaamheid.