Götessons The Rising

The Rising van Götesson is een akoestisch scherm dat gemakkelijk omlaag of omhoog schuift. Dit scherm past ideaal thuis in omgevingen waar u ongestoord en in volledige afzondering te werk wilt gaan. U schuift dit scherm eenvoudig omhoog, waardoor u al door een simpele beweging een werkplek creëert met meer privacy. The Rising absorbeert geluid zodat u bijvoorbeeld in alle rust kunt telefoneren zonder collega’s te storen.

Dit scherm biedt de ideale afwisseling tussen zelfstandig werken en samenwerken, door het soepel omhoog en omlaag schuiven van het scherm. Door deze flexibiliteit is The Rising geschikt voor bijvoorbeeld kantoren, restaurants, hotels en vergaderruimtes. U heeft de keuze tussen verschillende afwerkingen en dat maakt The Rising passend voor veel interieurs en omgevingen. Doordat u de keus heeft tussen vele afwerkingen, kunt u een scherm creëren die perfect op uw locatie past. Ook kunt u bijvoorbeeld voor in een open ruimte meerdere kleuren combineren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Götessons The Rising Nordic Office Furniture
Götessons The Rising Nordic Office Furniture
Götessons The Rising Nordic Office Furniture
Götessons The Rising Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Nordic Office Furniture verkoopt onder ander het merk Götessons. Het bedrijf Götessons begrijpt de klant goed en speelt in op zijn behoeften. In 1986 werd de onderneming opgericht in een kleine kamer in Dalstorp. Vervolgens groeide het uit tot een bedrijf met totaaloplossingen voor uw thuis- of bedrijfskantoor. In 1993 bracht Götessons de eerste kabelhouder ooit op de markt. Sindsdien presenteerden ze veel nieuwe producten voor een stijlvolle kantoorinrichting. Alle producten onderscheiden zich met hun unieke vorm en hun afzonderlijke functies. Götessons loopt voorop in zijn vakgebied. Bekende producten zijn the Hangover, The Hut en D-Zine. Götessons streeft naar ergonomische, comfortabele en stijlvolle producten. De nadruk ligt op milieubewustzijn en duurzaamheid.