HÅG Capisco Copper

stadje staat bekend om zijn vakmanschap en zijn prachtige natuurlijke omgeving. De komst van tegen het einde van de kopermijnindustrie was zeer geliefd. HÅG is er nog steeds trots op om deel te zijn van de Røros-gemeenschap. Ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van HÅG is er, ter ere van Røros, een limited editon Capsico Copper gemaakt. Een speciale versie van de Copper met koper gecoat aluminium.

Er is een selectie van hoogwaardige stoffen gekozen voor deze limited editie. Deze stoffen passen perfect bij de warme, geraffineerde gloed van koper. Deze stoel is geïnspireerd door het mijnerfgoed en de natuurlijke schoonheid van Røros. De tinten groen en blauw combineren mooi met de elegante metallic tinten, waardoor er een stijlvolle stoel ontstaat.

Capisco

Het ontwerp van de Capisco Copper is één van de designs die de langste periode mee gaat. Door haar elegante vormen en vlotte voorkomen valt ze op tussen andere stoelen. Deze stoel brengt personaliteit naar elke omgeving. Capisco is gegroeid van een favoriet in Scandinavische landen tot een wereldberoemd object.

De HÅG Capisco is ontworpen door Peter Opsvik. Hij probeerde de stereotype zitgewoontes te overwinnen met onconventionele zitoplossingen. Deze stoel activeert de spieren voor een goede bloedcirculatie. De Capisco Copper is geïnspireerd door de houding van een ruiter. De stoel is innovatief doordat deze bij ieder bureau past. U kunt namelijk op verschillende hoogtes werken, de bureaustoel is zelfs geschikt voor een zit-sta bureau. De stoel is altijd even comfortabel, of u nu recht vooruit kijkt of een kwartslag gedraaid bent, zodat u overal goed bij kunt.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Hag capisco copper limited edition Nordic Office Furniture
Hag capisco copper limited edition Nordic Office Furniture
Hag capisco copper limited edition Nordic Office Furniture
Hag capisco copper limited edition Nordic Office Furniture
Hag capisco copper limited edition Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Voor Project Meubilair is ergonomie op kantoor erg belangrijk omdat een goede ergonomie zorgt voor gezonde werknemers. Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn werkomgeving. Dit kan een product, een ruimte of een werkplek zijn. Het zit vervat in ons dagelijks leven, maar is vooral bekend in arbeidssituaties.

De basis van een ergonomische werkplek is een goede zithouding achter het bureau. Hiermee voorkom je door foutieve zithouding bepaalde klachten zoals een stijve nek of pijn in de onderrug. Project Meubilair heeft een ruime keuze uit ergonomische kantoormeubelen, waaronder de stoelen van HÅG.