HÅG Capisco Puls

De HÅG Capisco Puls biedt u dezelfde voordelen als de normale HÅG Capisco, maar is lichter. Voor levendige omgevingen zoals creatieve werkplekken is het een veelzijdige keuze. Deze stoel is perfect te combineren met in hoogte verstelbare bureaus. De ontwerper is Peter Opsvik. Het materiaal bestaat voor 100% uit polypropyleen. Er zijn meerdere varianten beschikbaar, namelijk de 8010, 8020, 8001 en 8002.

8010 en 8020

De 8010 en 8020 zijn plastic stoelen met een geïntegreerd kussen voor meer comfort. De zadelzitting kan worden aangepast tussen lage en hoge werkposities. Op deze manier beweegt u dynamisch in een uitgebalanceerde positie. De zitdiepte en de hoogte van de rugleuning laten zich aanpassen. De kantelweerstand is instelbaar en afsluitbaar.

8001 en 8002

De 8001 en 8002 zijn flexibele krukken met een zadelzitting. De zadelzitting kan worden afgesteld tussen lage en hoge werkposities. Op deze manier beweegt u dynamisch in een uitgebalanceerde positie. De plastic zitting heeft een extra kussen voor bijzonder goed zitcomfort.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Hag Capisco Pulse Nordic OFfice Furniture
Hag Capisco Pulse Nordic OFfice Furniture
Hag Capisco Pulse Nordic OFfice Furniture
Hag Capisco Pulse Nordic OFfice Furniture
Hag Capisco Pulse Nordic OFfice Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Voor Project Meubilair is ergonomie op kantoor erg belangrijk omdat een goede ergonomie zorgt voor gezonde werknemers. Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn werkomgeving. Dit kan een product, een ruimte of een werkplek zijn. Het zit vervat in ons dagelijks leven, maar is vooral bekend in arbeidssituaties.

De basis van een ergonomische werkplek is een goede zithouding achter het bureau. Hiermee voorkom je door foutieve zithouding bepaalde klachten zoals een stijve nek of pijn in de onderrug. Project Meubilair heeft een ruime keuze uit ergonomische kantoormeubelen, waaronder de stoelen van HÅG.