HÅG Capisco Copper

Het designicoon HÅG Capisco bestaat door de jaren heen nog steeds. Deze stoel is geïnspireerd door de houding van een ruiter. De zadelzitting en vorm van de Capisco bieden eindeloze manieren om te zitten of half te staan. Dit moedigt u aan om tijdens uw werk van positie te veranderen. Alle zitmanieren zijn mogelijk; voorwaarts, achterwaarts of zijwaarts, wat voor u het meest comfortabel aanvoelt.

De Capisco valt door haar elegante vormen en vlotte voorkomen op tussen andere stoelen. De stoel brengt personaliteit naar elke omgeving. Het materiaal waar de Capisco van is gemaakt is 100% gerecycled polyester met uitzonderlijke Euro-brandbaarheidsprestaties. Door extra stretch en structuur krijgt de stoel een onregelmatige en glanzende afwerking.

Ontworpen door Peter Opsvik

Een designer uit Noorwegen. Hij probeerde bekende zitgewoontes te vernieuwen met onconventionele zitoplossingen. De spieren worden geactiveerd voor een goede bloedcirculatie wanneer u gebruik maakt van de stoel. De bureaustoel is innovatief omdat deze bij ieder bureau past. Het is mogelijk om op verschillende hoogtes te werken, zelfs op een stahoogte. De stoel is altijd even comfortabel, of u nu recht vooruit kijkt of een kwartslag gedraaid zit. U kunt overal goed bij.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

HAG Capisco collectie Nordic Office Furniture
HAG Capisco collectie Nordic Office Furniture
HAG Capisco collectie Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Voor Project Meubilair is ergonomie op kantoor erg belangrijk omdat een goede ergonomie zorgt voor gezonde werknemers. Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn werkomgeving. Dit kan een product, een ruimte of een werkplek zijn. Het zit vervat in ons dagelijks leven, maar is vooral bekend in arbeidssituaties.

De basis van een ergonomische werkplek is een goede zithouding achter het bureau. Hiermee voorkom je door foutieve zithouding bepaalde klachten zoals een stijve nek of pijn in de onderrug. Project Meubilair heeft een ruime keuze uit ergonomische kantoormeubelen, waaronder de stoelen van HÅG.