HÅG H03 bureaustoel

De HÅG H03 bureaustoel is geschikt voor diverse doeleinden en moderne werkplekken. Het is een dynamische, flexibele stoel die gemakkelijk aangepast kan worden aan de wensen van diverse personen.  Deze bureaustoel is ideaal voor moderne werkplekken en door het schommelmechanisme bent u altijd in balans. De H03 volgt de bewegingen van het lichaam. Zo kunt u zich goed op het werk concentreren terwijl de spieren geactiveerd worden. Hierdoor krijgt u een goede bloedcirculatie. De stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen met verschillende rug hoogtes.

De ontwerper is Søren Yran.

Uitvoering

De rugleuning en de zitting zijn gemaakt van gerecyclede autobumpers en afgedankte kunststof huishoudverpakkingen, hierdoor is de stoel zelf ook recyclebaar. Alle kunststof onderdelen zijn gemerkt om recycling mogelijk te maken. HÅG staat geregistreerd als milieubewuste organisatie bij het Europees Eco-Management and Audit Scheme (EMAS).

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

HAG H03 bureaustoel nordic office furniture
HAG H03 bureaustoel nordic office furniture
HAG H03 bureaustoel nordic office furniture
HAG H03 bureaustoel nordic office furniture
HAG H03 bureaustoel nordic office furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Voor Project Meubilair is ergonomie op kantoor erg belangrijk omdat een goede ergonomie zorgt voor gezonde werknemers. Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn werkomgeving. Dit kan een product, een ruimte of een werkplek zijn. Het zit vervat in ons dagelijks leven, maar is vooral bekend in arbeidssituaties.

De basis van een ergonomische werkplek is een goede zithouding achter het bureau. Hiermee voorkom je door foutieve zithouding bepaalde klachten zoals een stijve nek of pijn in de onderrug. Project Meubilair heeft een ruime keuze uit ergonomische kantoormeubelen, waaronder de stoelen van HÅG.