HÅG Quickstep voetensteun

Het HÅG Quickstep voetensteun is onderdeel van de HÅG filosofie om variatie en beweging te stimuleren. Daarom is deze voetensteun een belangrijk onderdeel van de collectie. Dit voetensteun is bewegend en dynamisch en biedt extra vloerhoogte op een werkplek. De voetensteun kan naar eigen wensen ingesteld worden. De bloedcirculatie wordt geactiveerd terwijl de coördinatie gestimuleerd wordt. Door het gebruik van deze steun worden de beenspieren gestrekt en de voetzolen gemasseerd. Naast dat het de bloedcirculatie bevordert, voelt het dus ook heel fijn. Een goede toevoeging aan de werkplek.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

HAG Quickstep voetensteun Nordic Office Furniture
HAG Quickstep voetensteun Nordic Office Furniture
HAG Quick-step voetensteun Nordic Office Furniture
HAG Quick-step voetensteun Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. Voor Project Meubilair is ergonomie op kantoor erg belangrijk omdat een goede ergonomie zorgt voor gezonde werknemers. Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn werkomgeving. Dit kan een product, een ruimte of een werkplek zijn. Het zit vervat in ons dagelijks leven, maar is vooral bekend in arbeidssituaties.

De basis van een ergonomische werkplek is een goede zithouding achter het bureau. Hiermee voorkom je door foutieve zithouding bepaalde klachten zoals een stijve nek of pijn in de onderrug. Project Meubilair heeft een ruime keuze uit ergonomische kantoormeubelen, waaronder de stoelen van HÅG.