Kondator Axessline QI

De Kondator Axessline QI is een draadloze oplader. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om uw telefoon op te laden. U kunt deze draadloze oplader makkelijk in gebruik nemen. Het enige wat u hoeft te doen is uw telefoon erop leggen. Het is bruikbaar in alle omgevingen zoals in een kantooromgeving of in een woonomgeving. Ook is het mogelijk om deze QI te installeren in een bureaublad of tafelblad. Deze installatie is eenvoudig. Hierdoor wordt het een verborgen en geïntegreerde oplader in het bureau of in de tafel.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Kondator axessline QI Nordic Office Furniture
Kondator axessline QI Nordic Office Furniture
Kondator axessline QI Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires. Het standaardassortiment wordt continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.