Kondator Cable Floor Duct

De Kondator Cable Floor Duct is een vloerbuis om kabels in op te bergen. Deze vloerbuis heeft een klep. De klep kan geopend worden zodat u beter bij de kabels kunt. Het ontwerp is van stabiel aluminium zodat het bestand is tegen kantoorverkeer. De binnenkant van deze vloerbuis is opgedeeld in 3 kabelbuizen. Hierdoor kunnen bepaalde kabels gescheiden worden van elkaar. Ook kunt u de Cable Duct eenvoudig bevestigen met een schroef of dubbel kleefband. Doordat deze vloerbuis de kabels verbergt kan niemand erover struikelen. Hierdoor wordt de omgeving veiliger. Ook zorgt de Cable Floor Duct ervoor dat er geen rommelige kabels zichtbaar zijn. De breedte is 93mm, de hoogte is 18mm en de lengte is 2500mm.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

cable floor duct Nordic Office Furniture
cable floor duct Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires. Het standaardassortiment wordt continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.