Kondator Cable Tray

De Kondator Cable Tray is een kabelgoot die meewerkt aan een fijne werkomgeving. Deze kabelgoot kan onder uw bureau gehangen worden. Vervolgens gaan alle kabels die nodig zijn op uw werkplek via de kabelgoot naar de desbetreffende plek. Hierdoor worden alle loshangende snoeren weggewerkt. Dit zorgt voor een opgeruimd beeld en een betere werksfeer. Het systeem is gemakkelijk te monteren. Deze Snake is beschikbaar in de kleuren zwart, wit en zilver.

Beschikbaar in meerdere afmetingen, namelijk 720mm x 150mm x 105mm

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Kondator Cable Tray Nordic Office Furniture
Kondator Cable Tray Nordic Office Furniture
Kondator Cable Tray Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.