Kondator Caddy CPU houder

De Kondator Caddy CPU houder is een houder waar u uw computer op kunt zetten. Onder deze houder zitten wieltjes waardoor u het zware tillen met verplaatsen vermijdt. Doordat u de computer nu op een veilige manier kunt verplaatsen, zult u hem ook niet beschadigen. De houder zit laag bij de grond waardoor het verplaatsen veilig is. De computer wordt verticaal en vlak bij de vloer gehouden. U ontvangt de caddy inclusief vergrendelbare wielen en een anti-slip oppervlak.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Kondator Caddy CPU houder Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.