Kondator Conceptum toolbar collectie

De Kondator Conceptum toolbar is een serie van toolbars. U kunt deze toolbars uitbreiden met een groot aantal verschillende accessoires. Deze collectie is breed en flexibel en voldoet hierdoor aan individuele behoeften van mensen. Er zijn meerdere varianten van de Conceptum.

Conceptum M Profile

De M profile is een unieke montagerail waar u desk top schermen in kunt installeren. Deze rail wordt zo gemonteerd dat er geen zicht op de schroeven is. Beschikbaar in meerdere afmetingen, namelijk 950mm, 1150mm, 1350mm, 1550mm, 1750mm of 1950mm.

Conceptum F profile

De F profile is een vrijstaande toolbar. U kunt deze montagerail aanvullen door een grote keuze aan accessoires. Dit concept heeft een uniek design en diverse functionaliteiten. Beschikbaar in twee afmetingen, namelijk 1000mm en 1600mm.

Binnen deze collectie vindt u ook monitorarmen en verlichtingen. Deze vormen een goede aanvulling op de toolbars. U kunt de accessoires integreren in de toolbar. Ook kunt u ook diverse opslagoplossingen toe voegen, zoals het opslaan van pennen, papier en documenten. Hierdoor is uw bureau opgeruimd en heeft u meer werkruimte.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Kondator Conceptum toolbar Nordic Office Furniture
Kondator Conceptum toolbar Nordic Office Furniture
Kondator Conceptum toolbar Nordic Office Furniture
Kondator Conceptum toolbar Nordic Office Furniture
Kondator Conceptum toolbar Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.