Kondator CPU-station

De Kondator CPU-station is een computerhouder. Deze computerhouder is speciaal ontworpen voor wandmontage. U kunt uw computer gemakkelijk in deze houder zetten. Nadat u hem in de houder geplaatst heeft zet u hem vast met een riem. Doordat de riem stevig om de computer gebonden wordt staat de computer stevig en veilig tegen de muur. Ook staat de computer nu niet meer in de weg op de vloer. Deze computerhouder komt inclusief riem en heeft de volgende afmetingen, lengte 28cm x breedte 9cm x hoogte 24,5cm.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Kondator CPU-station Project Nordic Office Furniture
Kondator CPU-station Project Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.