Kondator Docky verbindssysteem

De Kondator Docky is een verbindingssysteem. u kunt dit verbindingssysteem bijvoorbeeld gebruiken voor de Kondator Axessline. Het kliksysteem van deze Docky is eenvoudig. Hierdoor kunt u gemakkelijk meerdere elementen met elkaar verbinden. Door deze elementen te gebruiken ontstaat er een stroomketen. U kunt deeze stroomketen toepassen door middel van maar één aansluiting. Door deze aansluiting te gebruiken kunt u een heel kantoor voorzien van stroom. Het is wel van belang dat het totale energieverbruik niet hoger is dan 3500W.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

kondator docky module system Nordic Office Furniture
kondator docky module system Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.