Kondator Flexible Cable Tray

De Kondator Flexible Cable Tray is een goede kabelgoot die bijdraagt aan een fijne werkomgeving. Deze kabelgoot wordt onder het bureau geplaatst. Alle kabels worden via deze goot weggewerkt. Hierdoor zijn er geen loshangende snoeren meer. Dit voorkomt ook dat u met uw voeten in de kabels vast zit als u aan uw bureau aan het werk bent. Daarbij oogt uw werkplek ook netjes door het gebruik van deze kabelgoot. Een opgeruimde werkplek zorgt voor rust waardoor u lekkerder kunt werken.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Kondator Flexible Cable Tray Nordic Office Furniture
Kondator Flexible Cable Tray Nordic Office Furniture
Kondator Flexible Cable Tray Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.