Kondator Galaxy Led

Kondator Galaxy Led is een desktop lighting. Deze lamp maakt gebruik van de nieuwe LED technologie van Kondator. Het energieverbruik van deze lamp is aanzienlijk laag waardoor de levensduur 70.000 uur is. De lamp heeft een verstelbare behuizing en de armen zijn erg flexibel. U kunt de lamp ook door middel van een bureauklem aan uw bureau vast maken. Het licht komt uit kleine lampjes. Deze lampjes hebben een lange levensduur en geven een aangenaam licht zonder warmte.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

kodator galaxy desktop led lighting Nordic Office Furniture
kodator galaxy desktop led lighting Nordic Office Furniture
kodator galaxy desktop led lighting Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.