Kondator Gondola CPU houder

De Kondator Gondola is een CPU houder. Deze houder kan worden gekoppeld aan een schuifrek, u kunt uw computer dus makkelijk in en uit het rek schuiven. Hierdoor kunt de computer makkelijk installeren of loskoppelen. Als u klaar bent met installeren kunt u hem er ook weer heel makkelijk inschuiven. Er zit ook een handgrip aan voor 360 graden rotaties. Deze houder wordt onder het bureau gemonteerd zodat de computer niet meer in de weg staat op de grond. Hierdoor zal u nooit meer tegen uw computer aanstoten met uw voeten en heeft u meer ruimte op de vloer. De Gondola heeft de volgende afmetingen: Lengte 48cm x breedte 17cm x hoogte 12cm.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Kondator Gondola CPU houder Nordic Office Furniture
Kondator Gondola CPU houder Nordic Office Furniture
Kondator Gondola CPU houder Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.