Kondator LA91 monitorarm

De Kondator LA91 dubbele monitorarm heeft een gaslift waardoor hij in hoogte kan worden versteld. Ook beschikt de arm over horizontale montage van twee monitoren. De LA91 heeft een elegant ontwerp en is van goede kwaliteit. De maximale belasting bedraagt 15kg en de lengte van de arm is 650mm. U kunt de arm plaatsen op de manier waardoor de schermen voor u op de goede hoogte en afstand staan. Doordat de monitorarm in hoogte versteld kan worden kunt u ook de juiste hoogte kiezen. Hierdoor heeft u altijd een goede werkhouding.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

kondator LA91 dubbele monitoarm Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.