Kondator LC50 gasveer monitorarm

De Kondator LC50 gasveer monitorarm is een stabiele gasveer monitorarm met een elegant design van goede kwaliteit. Door de lange arm en de flexibiliteit van deze arm biedt hij een nauwkeurige positionering van de monitor op uw bureau. Hierdoor kunt u uw computerschermen op de juiste manier positioneren. Dit systeem is ontworpen met een kabelclick voor extra praktisch kabelmanagement. Door middel van de kabelclick worden de kabels vanuit het beeldscherm op een mooie manier weggewerkt. Hierdoor ziet ug een kabels langs uw bureau lopen en oogt uw bureau netter. De lengte van deze arm is 486mm en de maximale belading is 8kg.

Deze monitorarm is beschikbaar drie kleuren, namelijk zilver, zwart en wit.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

kondator lc50 monitor arm Nordic Office Furniture
kondator lc50 monitor arm Nordic Office Furniture
kondator lc50 monitor arm Nordic Office Furniture
kondator lc50 monitor arm Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.