Kondator LC60 gasveer monitorarm

De Kondator LC60 is een heavy duty gasveer. Dit houdt in dat deze monitorarm speciaal ontworpen is voor grotere beeldschermen. Dit komt doordat hij stabiel is met een verzwaarde gaslift. Dit model kan vergeleken worden met de LC50, maar is geschikt voor de zwaardere schermen. U kunt de monitorarm aanvullen met de twinbar. Hierdoor kunt u twee monitoren monteren aan de arm. Het design is vlot en elegant. De armlengte is 570mm en de draagkracht bedraagt maximaal 19kg. De LC60 is beschikbaar in het wit of zilver.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

kondator monitor arm LC60 Nordic Office Furniture
kondator monitor arm LC60 Nordic Office Furniture
kondator monitor arm LC60 Nordic Office Furniture
kondator monitor arm LC60 Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.