Kondator LiftFlex CPU houder

De Kondator LiftFlex is een CPU houder. Deze CPU houder wordt onder het bureau geplaatst. Hierdoor kunt u uw computer onder het bureau hangen. Door de computer onder het bureau te hangen heeft u meer werkruimte en is de computer makkelijk te bereiken. Ook staat deze niet meer in de weg op de grond, zo heeft u meer beenruimte. De computer trekt makkelijk in en uit het bureau. Door middel van een unieke Click-in functie wordt de plaatsing of verwijdering nog eenvoudiger. De LiftFlex heeft speciale handgrepen voor 360 graden rotatie. De afmetingen zijn Lengte 37cm x breedte 14,5cm x hoogte 5,5cm.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

Kondator LiftFlex CPU houder Nordic Office Furniture
Kondator LiftFlex CPU houder Nordic Office Furniture
Kondator LiftFlex CPU houder Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.