Kondator QuickClick CPU houder

De Kondator QuickClick is een CPU houder. Deze houder heeft een elegant ontwerp en kan veilig gebruikt worden voor verticale montage. De houder is geschikt voor zowel kleine als middelgrote computers. Door middel van een QuickLock kunt u uw computer geheel veilig vergrendelen waardoor hij niet zomaar uit de houder valt. Deze QuickClick is Beschikbaar drie kleuren, namelijk zwart, wit of zilver. Deze CPU houder vereist geen extra montage waardoor u hem eenvoudig onder uw bureau kunt installeren. U zou deze arm uit kunnen breiden voor een grotere breedte computer tot 185mm. Door middel van een CPU houder wordt uw computer van de grond getild. Hierdoor heeft u meer beenruimte en zit de computer niet in de weg. Ook is uw computer veiliger onder het bureau. Hij zal minder snel beschadigen.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

kondator quickclick cpu houder Nordic Office Furniture
kondator quickclick cpu houder Nordic Office Furniture
kondator quickclick cpu houder Nordic Office Furniture
kondator quickclick cpu houder Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.