Kondator Saturnes LED

De Kondator Saturnes LED is een lamp voor op het bureau. Deze bureaulamp heeft een dimmer waarmee u het licht kan dimmen. U kunt met lezen bijvoorbeeld een fel licht aandoen, terwijl u hem ’s avonds al sfeerverlichting kunt gebruiken. Ook kan de  kleurtemperatuur veranderd worden. In de voet van de lamp zit een geïntegreerde USB poort voor het opladen van een mobiele telefoon of een ander soortgelijk apparaat. Een ideale lamp voor bijvoorbeeld thuiswerken.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

kondator saturnes LED work lamp Nordic Office Furniture
kondator saturnes LED work lamp Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.