Kondator Twinny CPU houder

De Kondator Twinny is een CPU houder. Deze houder is geschikt voor verticale montage en plaatst de computer in een vaste positie. Deze CPU houder is makkelijk aan te passen aan de grootte van de computer. De Twinny komt met een vergrendelingsoptie, waardoor de computer goed in de houder vastzit. Hij is verstelbaar in hoogte en breedte, dit maakt de Twinny geschikt voor een computer met de hoogte van 310-550mm en met de breedte 70-220mm. De maximale belasting is 40kg.

Als u graag meer informatie wilt kunt u contact met ons opnemen.

kondator twinny cpu houder Nordic Office Furniture
kondator twinny cpu houder Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is onderdeel van Project Meubilair. De collectie van Kondator bestaat vooral uit Accessoires. Kondator streeft ernaar om het werk in de zakelijke wereld te vereenvoudigen. Dit door een werkplek te bieden die ideaal is voor het lichaam en de ogen. Kondator heeft jarenlange ervaring in de productontwikkeling met betrekking tot kantoormeubelen en accessoires hierdoor wordt het standaardassortiment continu verbeterd waardoor klant specifieke aanpassingen geregeld kunnen worden. De producten zijn met een patent beschermd en de fabrikanten zijn selectief uitgezocht.

Project Meubilair vindt accessoires voor op kantoor heel belangrijk. Vandaar dit brede aanbod. Door middel van accessoires kunt u uw kantoor makkelijker in gebruik nemen. Met de juiste accessoires wordt uw werkruimte compleet.