Labofa Shark stoelencollectie

De Labofa Shark stoel heeft een duidelijk en expressief karakter. Het design van de stoel heeft haast wat weg van een geanimeerd ontwerp. Zijn iets naar voren hellende houding samen met de shell sterk gebogen, dunne nek accentueert hij zijn gracieuze persoonlijkheid van de stoel.

 

Verkrijgbaar in 2 versies

De Shark stoel is verkrijgbaar in twee verschillende versies. Eén met een sledeonderstel en opties zoals de mogelijkheid tot het maken van rijen, stapelen en armleuningen. Speciaal voor de Shark is een nieuw koppelsysteem ontwikkeld die het mogelijk maakt om de stoel zeer snel te koppelen en ook weer te ontkoppelen.

De versie met buisvormige poten is ontworpen als een allround stoel van onder andere kantines, vergaderzalen en klaslokalen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een speciaal ontwikkelde ophangbeugel die kan worden gemonteerd op de Shark tafel en andere tafels. De stoel kan gemakkelijk worden gereinigd en worden opgeslagen.

Shark table

De Shark tafel komt met een verscheidenheid aan maten en vormen van de tafel. De tafel is een goede keuze voor kantines en groepsruimtes. Het tafelblad van de Shark is verkrijgbaar in laminaat met een rand van beuken of zwart ABS kantenband

 

Shark Kruk

Naast de gewone stoel of de sledestoel uit de Shark serie, is er ook een verhoogde versie beschikbaar. Deze kruk kan worden gebruikt in klaslokalen of kantineomgevingen. Ook zal deze kruk niet misstaan in uw thuisomgeving of op uw kantoor.

labofa shark kantinestoel
labofa shark kantinestoel
labofa shark kantinestoel
labofa shark kantinestoel
labofa shark kantinestoel
labofa shark kantinestoel
labofa shark kantinestoel