Lintex A01 schrijfbord

De Lintex A01 is een nieuwe versie van het analoge schrijfbord. Dit schrijfbord is gemaakt in samenwerking met ontwerpstudio Afteroom. De A01 heeft een zwevende illusie door de geometrische kleurvelden in combinatie met transparantie elementen. Dit geeft het effect dat er een stuk papier in een eiken frame zweeft. Dit bord is een sterke toevoeging in een ruimte door haar elegantie. Er zijn 4 kleurenopties voor dit schrijfbord, een magnetisch schrijfbord van gehard, ijzerarm glas, een frame van massief eiken en een diepte vanaf de muur van 50mm.

Afmetingen

– 700mm x 1000mm
– 1000mm x 1000mm (ook in het rond)
– 1600mm x 1000mm

U kunt dit schrijfbord zelf eenvoudig ophangen. Ook kunt u het bord dagelijks reinigen met een Lintex whiteboard-gum. Deze doek moet regelmatig vervangen worden. Een grondige reiniging kan door middel van water en een microvezeldoek. Als het bord ongewoon vuil is kunt u een aangewezen reinigingsoplossing op alcoholbasis gebruiken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex A01 schrijfbord Nordic Office Furniture
Lintex schrijfbord Nordic Office Furniture
Lintex schrijfbord Nordic Office Furniture
Lintex A01 schrijfbord Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.