Acoustic Board, Whiteboard

Lintex Acoustic Board is een whiteboard gemaakt van geluidsabsorberend materiaal van 30mm dik. Dit bord heeft een keramisch stalen oppervlak. De combinatie tussen dit oppervlak en het zachte geluidsabsorberende materiaal creëert een unieke geluidsabsorptie. Het whiteboard heeft verborgen fittingen met een diepte vanaf de muur van 70 mm. Ook heeft het een magnetisch schrijfoppervlak. Er zit 30 jaar garantie op en hij is voor 99% recyclebaar.

Afmeting

Het bord is beschikbaar in een hoogte van 1205mm met een breedte van 1008mm, 1508mm, 2008mm, 2508mm of 3008mm.

U kunt dit schrijfbord zelf eenvoudig ophangen. Het bord kan dagelijks gereinigd te worden met een Lintex whiteboard-gum. Deze doek moet regelmatig vervangen worden. Een grondige reiniging kan door middel van water en een microvezeldoek. Als het bord ongewoon vuil is kunt u een aangewezen reinigingsoplossing op alcoholbasis gebruiken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex Acoustic Board Nordic Office Furniture
Lintex Acoustic Board Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.