Air Bulletin prikbord

Het Air Bulletin prikbord bestaat uit Bulletin materiaal. Het bord heeft afgeschuinde randen en verborgen fittingen, waardoor het lijkt het net alsof het bord boven de muur zweeft. Hij zweeft 22mm van de muur af. Het Bulletin materiaal is zelf herstellend waardoor het bord er mooi uit blijft zien. Verkrijgbaar in 8 maten en 15 kleuren.

Het prikbord is beschikbaar in de volgende afmetingen:
– hoogte 595mm x breedte 445mm
– hoogte 895mm x breedte 595mm
– hoogte 1195mm x breedte 895mm, 995mm, 1495mm, 1995mm, 2495mm of 2995mm

U kunt het prikbord schoonmaken door droog af te vegen voor dagelijkse reiniging. Als de stof vuil is kunt u een vochtige doek gebruiken. Pas op dat u het materiaal niet te nat maakt of te hard wrijft. Dit kan leiden tot kleurverlies.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex Air Bulletin prikbord Nordic Office Furniture
Lintex Air prikbord Nordic Office Furniture
Lintex Air Bulletin prikbord Nordic Office Furniture
Lintex Bulletin prikbord Nordic Office Furniture
Lintex Air Bulletin prikbord Nordic Office Furniture
Lintex Air prikbord Nordic Office Furniture
Lintex Bulletin prikbord Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.