Air Flow whiteboard

Air Flow whiteboard bestaat uit keramisch staal met afgeschuinde witte randen in plaats van een traditioneel frame. De unieke zachte vorm bestaat uit een gebogen lijn die het gevoel geeft alsof het bord op de muur zweeft. Het Air Flow whiteboard is ontworpen door Christian Halleröd en is beschikbaar in de maten 990mmx1190mm, 1490mmx1190mm en 1990mmx1190mm.

Specificaties:
– verborgen fittingen
– Diepte vanaf de muur 16mm
– Magnetisch schrijfoppervlak van keramisch staal
– 99%recyclebaar (e3-gecertificeerd)
– 30 jaar garantie op het schrijfoppervlak

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex Flow Nordic Office Furniture
Lintex Air flow whiteboard Nordic Office Furniture
Lintex Air Nordic Office Furniture
Lintex Air flow whiteboard Nordic Office Furniture
Lintex Air flow whiteboard Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.