Air Lines whiteboard

Air Lines Whiteboard is een schrijfbord van keramisch staal, geïnspireerd op een klassiek notitieblok. Het lijkt alsof het bord zweeft op de muur door haar afgeschuinde witte rande. Het bord heeft verborgen fittingen en subtiele gewrichten. De diepte vanaf de muur is 16mm. Het schrijfoppervlak is magnetisch keramisch staal. Het is mogelijk om dit bord aan te vullen met de Air Textile. De Air Lines is 99% recyclebaar en u heeft 30 jaar garantie op het schrijfoppervlak.

Het Air Lines whiteboard is beschikbaar in de volgende afmetingen:
– 990mm x 1190mm
– 1490mm x 1190mm
– 1990mm x 1190mm
– 2490mm x 1190mm
– 2990mm x 1190mm

U kunt dit schrijfbord zelf eenvoudig ophangen. Het bord kan dagelijks gereinigd te worden met een Lintex whiteboard-gum. Deze doek moet regelmatig vervangen worden. Een grondige reiniging kan door middel van water en een microvezeldoek. Als het bord ongewoon vuil is kunt u een aangewezen reinigingsoplossing op alcoholbasis gebruiken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex Air Lines Whiteboard Nordic Office Furniture
Lintex Air Lines Whiteboard Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.