Air Pocket

Lintex Air Pocket biedt een slimme opslag voor producten zoals bijvoorbeeld een pen of een gum. De Air Pocket is de perfecte match voor heet het assortiment whiteboards door het discrete ontwerp. De gum is magnetisch, deze is verborgen maar toegankelijk met een simpele klik. Beschikbaar in het wit of zwart aluminium. De Pocket bestaat uit een bordwisser, 3 reserve viltjes en 3 zwarte viltstiften. De afmetingen van deze Pocket zijn 160mm x 200mm x 34mm.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex Air-Pocket Nordic Office Furniture
Lintex Air Lines Whiteboard Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.