Air Textile prikbord

Het Lintex Air Textile prikbord vult de Air whiteboarden collectie aan. Dit prikbord kan bijvoorbeeld tussen twee Air Spaces in gemonteerd worden. De Air Textile is beschikbaar in 12 standaardkleuren Blazer lite, maar kan ook verkocht worden in andere stofgroepen zoals Kvadrat, Remix of Canvas. Dit bord heeft verborgen fittingen en een diepte vanaf de muur van 16mm.

Beschikbaar in meerdere afmetingen namelijk:
– 290mm breed x 1190 mm hoog, 1990 mm hoog, 2490mm hoog of 2990mm hoog
– 590mm breed x 1190 mm hoog, 1990 mm hoog, 2490mm hoog of 2990mm hoog
– 1190mm breed x 1190 mm hoog, 1990 mm hoog, 2490mm hoog of 2990mm hoog

U kunt het prikbord schoonmaken door droog af te vegen voor dagelijkse reiniging. Als de stof vuil is kunt u een vochtige doek gebruiken. Pas op dat u het materiaal niet te nat maakt of te hard wrijft. Dit kan leiden tot kleurverlies.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex Air Textile Nordic Office Furniture
Lintex Air Textile Nordic Office Furniture
Lintex Air Textile Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.