Air TV whiteboard

Het Air TV whiteboard is een schrijfbord van keramisch staal. Dit schrijfbord is uitgerust met attributen om een tv-scherm op te hangen. Door de afgeschuinde witte randen krijgt u het idee alsof dit whiteboard op de muur zweeft. U kunt het tv-scherm monteren met behulp van meegeleverde bevestigingen die op alle gebruikelijke VESA-formaten passen. Het bord heeft een gat achter het tv-scherm voor de bekabeling. De diepte vanaf de muur is 35mm, dit wordt veroorzaakt door de verborgen fittingen. Het schrijfoppervlak is magnetisch. Er zit een garantie op het schrijfoppervlak van 30 jaar en hij is voor 99% recyclebaar.

Afmetingen

– 2490mm x 1190mm
– 2990mm x 1190mm

U kunt het bord dagelijks reinigen met een Lintex whiteboard-gum. Deze doek moet regelmatig vervangen worden. Een grondige reiniging kan door middel van water en een microvezeldoek. Als het bord ongewoon vuil is kunt u een aangewezen reinigingsoplossing op alcoholbasis gebruiken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex Air TV Whiteboard Nordic Office Furniture
Lintex Air TV Whiteboard Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.