Boarder whiteboard

Boarder (sharp) whiteboard

De Boarder Whiteboard is een klassiek whiteboard met een schrijfoppervlak van keramisch staal. Verkrijgbaar met witte of grijze plastic hoeken, in combinatie met een wit of natuurlijk geanodiseerd frame. U kunt dit bord zelf eenvoudig monteren bijvoorbeeld in een kantoor of een vergaderzaal. Dit whiteboard is beschikbaar in  meerder maten en er is een aluminium pennenbakje bij inbegrepen. De verborgen fittingen zorgen voor een diepte vanaf de muur van 19mm. Het schrijfoppervlak is van magnetisch keramisch staal. De Boarder is 99% recyclebaar en u heeft 30 jaar garantie op het schrijfoppervlak. De Boarder heeft ook een Sharp variant. Het Boarder Sharp Whiteboard heeft verstekhoeken.

Afmetingen hoogte x breedte

– 355mm x 255mm
– 505mm x 355mm
– 605mm x 455mm
– 905mm x 605mm of 1805mm
– 1205mm x 905mm, 1505mm, 1805mm, 2005mm, 2505mm of 3005mm

U kunt dit schrijfbord zelf eenvoudig ophangen. Het bord kan dagelijks gereinigd te worden met een Lintex whiteboard-gum. Deze doek moet regelmatig vervangen worden. Een grondige reiniging kan door middel van water en een microvezeldoek. Als het bord ongewoon vuil is kunt u een aangewezen reinigingsoplossing op alcoholbasis gebruiken.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Lintex Boarder-Whiteboard Nordic Office Furniture
Lintex Boarder-Whiteboard Nordic Office Furniture
Lintex Boarder Whiteboard Nordic Office Furniture
Lintex Boarder Whiteboard Nordic Office Furniture

Nordic Office Furniture is een onderdeel van Projectmeubilair.

Bij Project Meubilair bent u aan het juiste adres als u zoekt naar specifieke items voor uw kantoor. Wij beschikken over een ruim aanbod aan verschillende accessoires. Door middel van accessoires kunt u uw werkplek sfeervol aankleden en comfortabeler maken. Er is altijd een passende oplossing voor de groeiende groep klanten. Ergonomische producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en voorzien van een zeer gunstige prijs/prestatie niveau kunt u in de showroom van Project Meubilair verwachten. Wij hebben een grote collectie met name op het gebied van bureaustoelen, zit-sta bureaus en zitoplossingen in onze showroom van ruim 1200 m2.

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteert Project Meubilair haar zeer ruime collectie kantoor- en projectmeubelen. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, zit-sta bureaus, bureaus en overig kantoormeubilair ervaren door ons shop in the shop concept. Ook kunt bij ons terecht voor gebruikt- en showroommeubilair.